Tietoa meistä

Taru

 

 

Olen joogannut nuoresta saakka, nuorena tavoitteellisemmin ja tauon jälkeen löytänyt joogan fyysisen harjoituksen uudestaan. Olen kouluttautunut lasten joogaohjaajaksi (Barnyoga.com) vuonna 2018 ja käyn tällä hetkellä lasten ja nuorten joogaopettajakoulutusta, josta valmistun tammikuussa 2020. 

Olen työskennellyt ihmisten parissa sosiaali- ja terapia-alalla useita vuosia, jonka keskellä ihmisten elämän kuormittavuus on tullut lähelle ja silloin jooga on auttanut minua kuormituksen säätelyssä, keskittymisessä sekä latautumaan uudelleen.

 

Ohjatessani lastenjoogaa ja perhejoogaa, ihastuttaa se minua yhä uudelleen suoritusvapaalla ja hyväksyvällä otteellaan. Olen yhä vakuuttuneempi siitä, miten tärkeää joogan tuomat positiiviset vaikutukset ovat mitä pienempienkin lasten elämässä. On ihanaa nähdä kuinka lasten itsetunto kasvaa kun he oppivat rentoutumisen taitoa, tutustuvat oman kehon liikkuvuuteen lempeästi, oppivat omasta hengityksestä ikiomana voimavarana ja saavat apua keskittymiseen.

 

Jooga on minulle kaikkea tuota; kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevaa liikuntaa ja syvällistä harjoitusta, jonka kautta ensisijaisesti oppii tapoja säädellä kuormitusta elämässään.

Lastenjoogan lisäksi rakastan joogan rutiinia aamuisin ja restoratiivisia harjoituksia kuormituksen keskellä tai ennen nukkumaan menoa. Jooga tukee perustarpeidemme harmonista ylläpitoa elämässämme, jolloin olemme valmiita kohtaamaan elämän sen kaikkine kirjoineen.

Maarit

 

Olen lohjalainen yrittäjä, valmentaja ja kouluttaja. Matkani yrittäjänä ja esimiehenä on jatkunut 25
vuotta ja tänä aikana olen kehittänyt laajasti omia vuorovaikutus- ja johtamisentaitojani sekä
löytänyt keinoja oman jaksamiseni ja hyvinvointini ylläpitämiseen.


Koulutuksesta:

Asahi Nordic B-ohjaaja
Mindfulness Työssä- mindfulnessohjaaja

Mindfulness Akatemia
EIF Enneagrammiohjaaja, Namaste Oy
MB Master Coach, Namaste Oy
MB Elämäntaidonvalmentaja-Life Coach, Namaste Oy
Liikenneopettaja
K-ryhmän suuryksikkö kauppiasvalmennus

 
Työhistoriasta:
Valmennusalan yrittäjänä Mandaram Oy.ssä vuodesta 2013
Ajotaidonvalmentajana, autokouluyrittäjänä Trendi Liikennekoulussa 2005-2018, 
K-kauppiaana vuoteen 2005
 
Omaa hyvinvointiani tukevat asiat:
Itsensä kehittäminen
Perhe ja ystävät

Asahi
Jooga
Kuntourheilu
Hyvä ruoka
Koirat
Yhteisöllisyys

Katso palveluistani lisää: 

www.maaritlintukorpi.com

www.asahinordic.com

Noora

 

 

 

 

 

 

Jooga on ollut enemmän tai vähemmän osa elämääni jo noin vuodesta 2010 saakka. Tutustuin vinyasajoogaan Ruotsissa asuessani vuonna 2012, jonka jälkeen joogasta tuli entistä isompi tekijä elämässäni. Jooga auttoi minua stressaavina aikoina ja mattoni oli matkojeni ajan paikka, johon oli turvallista palata. Viime aikoina olen enemmän turvautunut pysähtymiseen ja antautumiseen tälle hetkelle. Suorittaminen unohtuu varsinkin yinjoogan myötä. Tämän takia myös ohjaamiseni painottuu tällä hetkellä yinjoogaan, joka rauhoittaa niin kehoa kuin mieltäkin. 

Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri ja keväällä 2018 valmistuva elämäntaidon valmentaja ja E-RYT200 joogaopettaja. Joogaopettajakoulutukseni painottuu anatomian tuntemukseen ja hatha-, vinyasa- ja yinjoogatyylien ohjaamiseen. Olen suorittanut myös traumasensitiivisen joogan ja mindfulnessin ohjaajan koulutuksen. 

Ohjaukseni lähtökohtana on kehon ja mielen yhteyden vahvistaminen. Haluan luoda ihmisille tilan, jossa heillä on lupa pysähtyä ja hoitaa kehoaan ja mieltään lempeydellä ja rakkaudella. 

2020 Mandaram Oy

  • Grey Facebook Icon